TOOTSIE

Riemastuttava musikaalikomedia

Michael Dorsey on lahjakas näyttelijä, jonka on hankalaa saada jalkaa oven väliin Broadwaylla. Kommunikaatiotaidoissa on nimittäin toivomisen varaa: Michael on aina äänessä (sillä hän on aina oikeassa), eikä hän kuuntele muita (ei edes itseään).

Kun vastaan tulee houkutteleva koe-esiintyminen, Michael päätyy kokeilemaan, mihin hänen näyttelijänkykynsä riittävät. Nyt näyttämölle keikkuu koroissaan ihastuttava Tootsie, josta pitävät kaikki. Kun tunteet pääsevät valloilleen puolin ja toisin, kietoo se Michaelin yhä syvemmälle Tootsien keksittyyn maailmaan. Onko hän mennyt roolissaan liian pitkälle? Miten päästä ulos tilanteesta?

Tootsie-musikaali on tilannekomiikasta syntyvää huumoria parhaimmillaan. Nopeatempoinen ja vallaton tarina herättää miettimään eri sukupuoliin kohdistuvia odotuksia ja ennakkoluuloja. Musiikki hengittää kiihkeää svengaavaa New Yorkin rytmiä ja siinä kuuluu jazzahtavat harmoniat sekä afroamerikkalaisesta perinteestä nouseva orkestraatio.

Sydämellisen musikaalin pääparina nähdään Joel Mäkinen ja Petra Pääkkönen. Musikaali perustuu rakastettuun samannimiseen Oscar-palkittuun elokuvaan.

ENSI-ILTA 6.9.2023 JUHANI-NÄYTTÄMÖLLÄ

Based on the story by Don McGuire and Larry Gelbert and the Columbia Pictures motionpicture produced by Punch Productions and starring Dustin Hoffman. Presented by arrangement with Music Theatre International.

KIMPPALIPPU VIIDELLE Osta Kimppalippu ja säästä!
ma-pe 230 € / la 250 € (norm. 260 € / 275 €)
Myynnissä www.lippu.fi / teatterin lippumyymälä / kaikki Lippu.fi myyntipisteet