Tiedote

Vauhdikas ja värikäs musiikkinäytelmä koko perheelle avaa syksyn esityskauden

Suurin osa meistä muistaa rallatuksen Kardemumman yöstä ja sen kolmesta iloisesta rosvosta Kasper, Jesper ja Joonatan. Koko perheen valloittava musiikkinäytelmä Kolme iloista rosvoa perustuu norjalaisen Thorbjörn Egnerin vuonna 1955 kirjoittamaan lastenromaaniin. Näytelmässä on myös joukko lauluja, joista useimmat ovat Egnerin itse säveltämiä.

Aurinkoisessa Kardemumman kaupungissa elämä on vilkasta ja värikästä. Kaupungin kaduilla voi törmätä niin monenmoisiin ihmisiin kuin eläimiinkin. Hyväntahtoinen poliisimestari Paavali valvoo, että kaikilla on kaupungissa hyvä olla. Ainoat, jotka häiritsevät kaupunkilaisten täydellistä elämää, ovat kaupungin ulkopuolella sotkuisessa talossaan asuvat rosvot: Kasper, Jesper ja Jonatan. He hiipivät öisin keskustaan asioille, sattumalta usein makkaramestarin ja leipurin puoteihin. Vauhdikkaiden veijareiden kiinni saaminen ei ole kuitenkaan helppoa ja se vaatii myös rohkeutta, sillä rosvoilla on lemmikkinään nälkäinen leijona!

Jännittävät tapahtumat ja yllättävät käänteet johdattavat lopulta kaupunkilaiset karistamaan ennakkoluulonsa ja katsomaan ilkikurisia rosvoja uusin silmin.  

Hyväntuulisen, hauskan ja jännittävän satuklassikon ensi-ilta on 28.8.2021 Eero-näyttämöllä. Ikäsuositus 6v.

Työryhmä:

SUOMENNOS Aila Meriluoto

OHJAUS Aleksis Meaney

LAVASTUS Tiina Hauta-aho

PUKUSUUNNITTELU Amita Kilumanga

KOREOGRAFIA Laura Huhtamaa

LAULUJEN HARJOITUS Martti Peippo

ÄÄNISUUNNITTELU Tatu Virtamo

VALOSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho

ROOLEISSA: Jori Halttunen, Saana Hyvärinen, Tapani Kalliomäki, Mari Naumala, Anna Pitkämäki, Aki Raiskio, Jari-Pekka Rautiainen, Janna Räsänen, Henri Tuominen, Raisa Vattulainen, Liisa Vuori ja Lumikki Väinämö.

Liput ovat myynnissä 8.4. alkaen.

Lisätiedot ohjaaja Aleksis Meaney, puh. 050 5398442 tai tiedottaja Jetta Kuitunen, jetta.kuitunen@lahti.fi, puh. 050 3836540.