Tiedote

Hei vaatturi, tule meille töihin!

Hae tehtävää Kuntarekryn kautta!

Haemme Lahden kaupunginteatteriin ammattitaitoista VAATTURIA 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vaatturi kaavoittaa, leikkaa, sovittaa ja ompelee miesten ja naisten vaatteita. Hän ohjeistaa tarvittaessa tuotteiden valmistumista. Vaatturi toimii puvustonhoitajan sijaisena.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta. Eduksi katsotaan kokemus teatterialalta, historiallisten vaatteiden valmistuksesta sekä Grafis-ohjelman käytöstä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 727,60 €/kk. Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 4.3.2024 kello 15.00 mennessä.


Yhteystietomme

Puvustonhoitaja Laura Mykrä, laura.mykra@lahti.fi, p. 044 416 4068