Tiedote

Dramaturgille töitä tarjolla!

Tässä suora linkki tehtävään Kuntarekryssä

Lahden kaupunginteatteri hakee DRAMATURGIA ajalle 1.8.2024 – 31.7.2028 tai sopimuksen mukaan.

Dramaturgin tehtäviin kuuluu ohjelmistosuunnittelu yhdessä teatterinjohtajan kanssa, tekeillä olevien esitysten taiteellisena neuvonantajana toimiminen, yhteydenpito näytelmäagentuurien kanssa, kirjallisen sisällön tuottaminen teatterin markkinointiin yhdessä teatterin markkinointitiimin kanssa, oma taiteellinen työskentely ja muut mahdolliset esihenkilön määräämät toimet.

Haemme yhteistyökykyistä teatterialan ammattilaista, joka haluaa osallistua Lahden kaupunginteatterin toimintaan ja kehittämiseen teatterin uuden johtajan kanssa.

Toivomme hakijalta dramaturgin koulutusta tai siihen verrattavaa työkokemusta ja osaamista, ennakkoluulotonta suhtautumista teatteritaiteeseen tyylilajista riippumatta, laajaa ymmärrystä teatterin traditiosta ja uteliaisuutta sen tulevaisuuteen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kielitaitoa, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta sisällöntuottamiseen ja sosiaalisen median suomiin mahdollisuuksiin osana teatterin taiteellista linjaa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 100 €/kk. Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa. Sopimus on nelivuotinen ja alkaa elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää 4.3.2024 kello 15.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Yhteystietomme

Teatterinjohtaja Lauri Maijala, p. 044 483 1872