Tiedote

Tiltu ja Lettu kutsuvat kaikkia esteettömään esitykseen

Teatteri kuuluu kaikille: esteetön esitys la 3.12. klo 13.00.

Tiltu ja Lettu kutsuvat kaikki lapset katsomaan esitystään lauantaina 3.12. Kyseessä on esteetön esitys, jolloin se on kaikenlaisten lasten ja aikuisten saavutettavissa.

Esteettömässä esityksessä on huomioitu erilaisia asioita, kuten aistiherkkyydet. Silloin katsomoon jää esityksen ajaksi hämärä valaistus, äänimaailmasta tasoitetaan voimakkaita ääniä ja tällä kertaa voi omat kuulokkeet ottaa mukaan esitykseen.
Eero-näyttämön saliin kulku tapahtuu toisesta kerroksesta, jonne pääsee myös hissillä. Pyörätuolipaikkoja on 8 kpl, jotka sijaitsevat saliin mentäessä ylätasanteella, neljä molemmilla puolilla salia, ja ne varataan lippuvarauksen yhteydessä.
Näytelmän tapahtumiin ja henkilöihin voi tutustua etukäteen kuvasynopsiksen (kuvakäsikirjoitus) avulla, joka tulee verkkosivuille hyvissä ajoin ennen esitystä.

Lahden kaupunginteatterissa lapset ovat aina kunniavieraita, joten tule pitämään hauskaa Tiltun ja Letun ja heidän perheensä kanssa. Katsomossa saa eläytyä, nauraa ja osallistua!

Ja jos on tarpeellista, voit poistua jo väliajalta, sillä molemmat puoliskot ovat erillisiä tarinoita.

Saat lisätietoja mm. pysäköinnistä, wc-tiloista, avustajien tai opaskoirien mukana olosta teatterin verkkosivulta osoitteesta lahdenkaupunginteatteri.fi/liput/esteettomyys/

Kysy, jos joku asia jäi vielä epäilyttämään: draamapedagogi Anna-Riitta Partanen, 044 416 4397.