Tiedote

Pukija, tule meille töihin!

Haemme Lahden kaupunginteatteriin ammattitaitoista PUKIJAA vakinaiseen tehtävään 1.11.2022 alkaen. Pukija työskentelee itsenäisesti näytelmien harjoituksissa ja esityksissä vastaten näytelmän asuista, pukuhuollosta, korjausompelusta sekä pukuvaihtojen muistiinpanojen tekemisestä. Tehtävään kuluu myös pukuvaraston ylläpito sekä avustavat ompelutyöt puvustossa.

Odotamme hakijalta alalle sopivaa ammatillista koulutusta, perus- tai ammattitutkintoa. Eduksi katsotaan vaatetusalan tuntemus ja sen soveltamistaito teatteriin sekä alaan liittyvien työvälineiden/työkoneiden käyttötaidot kuten esimerkiksi tahranpoisto-osaaminen, teollisuuspesukoneiden ja kemiallisen pesukoneen käyttö.  Arvostamme työssä tarvittavia ryhmätyötaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 226,64 euroa/kk.

Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 12.10.2022 kello 15.00 mennessä.

Työ alkaa:    1.11.2022

Palkkaus:     Tehtäväkohtainen palkka 2 226,64 €/kk

Työavain:     468257

Yhteystiedot:
Näyttämöpäällikkö Jouni Nykopp, jouni.nykopp@lahti.fi, puh. 044 416 3720
puvustonhoitaja Tytti Helles, tytti.helles@lahti.fi