Tiedote

Meille on turvallista tulla, tässä ohjeet!

Noudatamme viranomaisten ja Suomen Teatterit ry:n ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden.
Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on visiiri tai suu-nenäsuojus.

Ethän tule sairaana teatteriin. Lipun voi vaihtaa sairaustapauksissa maksutta toiseen ajankohtaan tai lahjakorttiin. Ota yhteyttä teatterin lippumyymälään lktliput@lahti.fi / lktryhmat@lahti.fi. Maksetut väliaikatarjoilut voi myös perua ja rahat palautetaan.

Lämpiössä on saatavilla käsidesiä. Yskithän tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissamme. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.

Varmistaaksesi väliaikatarjoilusi tilaa ne etukäteen verkkokaupasta lahdenkaupunginteatteri.fi/tarjoilut. (viim. 1 vrk ennen esitystä). Väliaikatarjoiluja voi tilata ennen esitystä Teatterikerhon palvelutiskiltä Eero- ja Juhani-näyttämöiden yleisölämpiöistä. Myyntipisteet eivät ole auki väliajalla.

Reput ja suuret laukut tulee jättää vartioituun vaatesäilytykseen. Voit halutessasi ottaa takin mukaan katsomoon. Narikkalappuja desinfioidaan säännöllisesti.

Suosittelemme suu-nenäsuojaimen käyttöä.

Suosittelemme käyttämään lähimaksua tai varaamaan mukaan pikkurahaa käsiohjelmaa ja suojaimia varten.

Ota lippu hyvissä ajoin esille jonon sujuvuuden lisäämiseksi. Ovet katsomoon avataan noin 20 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta salien ovilla.

Tarkista paikkasi auloihin sijoitetuista katsomokartoista. Jos paikkasi sijaitsee katsomon keskiosassa, niin mene ensimmäisten joukossa sisälle saliin. Noudata ehdottomasti lipussa olevaa paikkamerkintää turvavälien varmistamiseksi. Katsomossa on huomioitu turvavälit ja osa paikoista ei ole käytössä.

Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme
turvallisuusohjetta tarpeen mukaan.
Tervetuloa turvallisesti teatteriin!