Tiedote

Lahden kaupunginteatterin tammikuun ensi-illat siirtyvät syksyksi

Koronarajoitusten jatkuminen aiheuttaa Lahden kaupunginteatterin ohjelmistoon merkittäviä muutoksia. Kaikki esitykset perutaan 28.2. asti. Kaksi tammikuulle suunniteltua ensi-iltaa siirtyvät syksyyn.

Rouva C. pohjautuu Minna Rytisalon arvostettuun kirjaan Suomen ensimmäisestä naiskirjailijasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttajasta Minna Canthista ja tarkemmin hänen nuoruusvuosistaan. Kuinka Minna Canthista tuli Minna Canth tuo näyttämölle modernin, rohkean, hauskan, yllättävän ja raikkaan tulkinnan 28.9.2022 alkaen.

Juhani-näyttämön kantaesitys Kostonkierre saa uuden ensi-iltansa 1.10.2022. Vuosiin 1920 ja 1940 sijoittuvan jännitysnäytelmän keskiössä on Lahti, kasvavan kaupungin puristuksiin jäänyt Reunanpalsta ja sen asukkaiden yritys rakentaa valoisampaa tulevaisuutta ja unohtaa menneiden vuosien varjot.

Molemmista tuotannoista järjestetään kevään aikana Taidetestaajat-esityksiä Päijät-Hämeen 8.- ja 9.- luokkalaisille.

Syksyn esityksiä harjoitellaan painottuen tammi- helmikuuhun. Maaliskuusta alkaen esitysmäärää lisätään suunnitellusta.

Kuitenkin jo helmikuussa Lahden kaupungin kulttuuriohjelmaan kuuluvaa Kolme iloista rosvoa esitetään 17 kertaa alueen 3. ja 4. -luokkalaisille. Se on osa opetusta, joten esitykset toteutetaan osana päivittäistä opetusta ainoastaan erikseen sovituille koululaisryhmille.

Maaliskuun alusta lähtien Kulta, ollaan kotona ja Kolmen iloisen rosvon esitykset ovat nähtävissä kuukauden ajan 2.4. asti, jolloin alkaa Eero-näyttämön remontti. Musikaali Waitress jatkaa esityksiään maaliskuun alusta lähtien koko kevään toukokuun puoliväliin saakka.

Onnellisinta on olla onnellinen ja RÈvolution esityspäivät säilyvät pääosin ennallaan.

Syksyn esitysten myynti käynnistyy 17.3.2022.

Mikäli sinulla on lippu peruttuihin esityksiin, tutustu nettisivuillamme laadittuihin ohjeisiin www.lahdenkaupunginteatteri.fi tai ota yhteyttä lipunmyyntiimme.

Lippumyymälämme palvelee ti-pe klo 11-17 välisenä aikana. Puhelinvaraukset 0600 30 5757
(1,53 €/min+pvm, jonotus on maksuton) tai lktliput@lahti.fi
Ryhmämyynti ja tilausnäytännöt puh. (03) 752 6000 ma-pe klo 10-16, lktryhmat@lahti.fi

Pahoittelemme viivettä palvelussa ja arvostamme kärsivällisyyttä meille kaikille ikävässä tilanteessa.