Tiedote

Lahden kaupunginteatterin esityksiä perutaan koronatapauksen vuoksi

Kahdella Lahden kaupunginteatteriin henkilöstöön kuuluvalla on todettu koronatartunta. Eero ja Juhani-näyttämöiden tämän viikon esitykset
(ke 25.11. – la 28.11.) perutaan.

Yhteistuotantomme Mielikuvituspoikaystävä K-18 esitetään Aino-näyttämöllä suunnitelmien mukaisesti. Kaikki paikat ovat loppuun varatut.

Kaupunginteatterin henkilökunnasta 45 on siirtynyt karanteeniin korona-altistumisen takia tiistaista 24.11. Hyvinvointiyhtymä on kartoittanut altistuneet ja pyrkii tavoittamaan heidät kaikki mahdollisimman pian.

Altistuneiden joukossa ei ole katsojia.

Lahden kaupunginteatteri on noudattanut tarkasti viranomaisten ja Suomen Teatterit ry:n ohjeistuksia turvataksemme yleisön turvallisuuden. Lue lisää verkkosivuiltamme https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/tiedote/meille-on-turvallista-tulla-tassa-ohjeet/ 

Varatut liput voi vaihtaa toiseen esitykseen, teatterin lahjakorttiin tai rahat palautetaan. Lue lisää lippujen vaihdosta ja muista peruutusehdoista sivuiltamme.

Katsojia pyydetään seuraamaan Lahden kaupunginteatterin ja kaupungin lahti.fi -verkkosivujen tilannetiedotusta yleisötilaisuuksien järjestämisestä.