Hei teatterikerhon jäsen

Linnut ne laulaa, aurinko paistaa taitaa tulla kesä” sanotaan laulussakin. Pian on taas yksi teatterikausi takana ja on kesäteattereiden vuoro.
Lahden alueelle on todella runsas tarjonta kesäteattereista. Kannattaa seurata paikallista ilmoittelua.
Teatterikerho tekee perinteisen kesäteatterimatkan Heinolaan.

HEINOLAN KESÄTEATTERISSA KUNNON KOMEDIA
tiistaina 19.6. klo 14 ja 18

Tyylipuhtaassa englantilaisfarssissa vauhti on hurjaa, huumori mustalle vivahtavaa ja henkilöt riemastuttavasti paniikissa.

Rolandin ja Julian pyörittämän terveyskylpylän rauha rikkoutuu, kun Julian kuolleeksi luultu ensimmäinen mies, charmikas roisto Sidney ilmaantuu elävänä paikalle.

Hänellä ei ole pienintäkään aikomusta jäädä rikkomaan pariskunnan onnea, hän haluaa vain tallelokeron avaimen.
Mutta jos selviää kuka hän on, kaikki kolme joutuvat vankilaan vakuutuspetoksesta.

Heinola

Dave Freemanin kirjoittaman komedian ohjaa Pertti Sveholm.

Rooleissa: Jonna Järnefelt, Risto Kaskilahti, Taisto Oksanen, Jari Pehkonen, Pihla Penttinen, Jaana Saarinen ja Anu Sinisalo.

Teemme teatterimatkat sekä klo 14 että 18 alkaviin näytöksiin. Molempiin esityksiin on varattu lippuja yhtä bussillista varten. Lähdöt Marolankadulta klo 13 ja klo 17.

Matkan hinta 40 € sisältää matkan, lipun ja väliajan pullakahvit. Maksut Lahden Teatterikerhon tilille FI15 4212 0010 0929 19 (viite 5050) 31.5.2018 mennessä.

Ilmoittautumiset klo 14 esitykseen su 20.5.2018 klo 18 alkaen Leena Hutrille puh. 044 3110 080
Ilmoittautumiset klo 18 esitykseen su 20.5.2018 klo 19 alkaen Leena Hutrille puh. 044 3110 080
Voit ilmoittautua Leenalle koko illan aikana.

Ensi-illat
Syksyn uusista ensi-illoista teatterilla näemme ensimmäisenä musikaalin The Sound of Music. Music by RICHARD RODGERS Lyrics by OSCAR HAMMERSTEIN II Book by HOWARD LINDSAY and RUSSEL CROUSE
Hurmaava musikaaliklassikko laulavasta von Trappin perheestä.

The Sound of Music, Juhani-näyttämöllä

Teatterikerhon jäsenille musikaalin esityspäivä on la 15.9. klo 13.
Lipunhinta tähän näytökseen on 25,50 € (norm. 51 €).
Lippu ostetaan teatterin lippukassalta viimeistään pe 24.8., varauksia ei voi tehdä.

Parhaiten varmistat paikkasi ostamalla lipun nyt jo keväällä. Näytöstä ei ole varattu vain teatterikerholaisille.

kuva: Aki Loponen

soundofmusic

Nuori nunnakokelas Maria on luonnonlapsi. Vuorilla kasvaneen orpotytön lohtuna on aina ollut laulu ja musiikki eivätkä hänen rallatuksensa ilahduta luostarin tiukkapipoisimpia nunnia. Niinpä Maria lähetetään kotiopettajaksi leskeksi jääneen kapteeni Georg von Trappin seitsemänlapsiseen perheeseen. Vaimonsa kuolemasta aiheutuneeseen suruun sulkeutunut kapteeni ei pysty suomaan lapsilleen hellyyttä eikä huomiota.
Maria tarttuu työhönsä koko sydämellään ja tuo musiikin ilon takaisin lasten elämään. Lapset ihastuvat vekkuliin Mariaan, mutta hänen työpestinsä on jäämässä lyhyeksi, sillä kapteeni von Trapp on menossa pian uusiin naimisiin paronitar neiti Schräderin kanssa.
Broadway-musikaali The Sound of Music on iki-ihana musikaali elämänilosta, luottamuksen voittamisesta ja kyvystä rakastaa. Musikaalin tunnetut sävelmät ovat kiehtoneet katsojia sukupolvelta toiselle.
Musikaali sisältää muun muassa tunnetut laulut: Kun vuorelle käyn, Mikä vois olla sen mukavampaa, Do-Re-Mi ja Edelweiss.

OHJAUS Ilkka Laasonen
ROOLEISSA
Tomi Enbuska, Jori Halttunen, Laura Huhtamaa, Anni Kajos (vier.), Eeva-Kirsti Komulainen, Roosa Lehtinen (Tamk), Marko Nurmi, Mikko Pörhölä, Aki Raiskio, Ulla Raiskio (vier.), Aarre Reijula, Timo Välisaari sekä Samuel Aaltonen, Anna Hellemaa-Hollo, Kristiina Lanki, Tiina Leinonen, Outi Leppänen, Anne Majaniemi, Eemeli Miettinen, Riikka Mäkelä, Eevaliisa Tapaninen

Lapsirooleissa Topi Eskolainen / Daniel Ivanov, Henna Määttänen / Eedit Taipale, Evert Mäki/ Pietari Puska, Ella Koski/ Inka Laukkanen, Jessica Lajunen/ Edith Mäki ja Leea Mäki/ Aini Ryymin

Muut syksyn ensi-illat ovat näytelmät Tuhkimo, Puhallus ja Hiljaista musiikkia. Näihin Teatterikerholaisten esitysiltoihin palaamme elokuun jäsenkirjeessä.

Aurinkoisin terveisin ja rentouttavaa kesää!

Lahden Teatterikerho ry

Päivi Haverinen
hallituksen sihteeri
puh. 040 707 3610

TEATTERIKERHON JÄSEN

Sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin tapahtumiin teatterikerhon jäsenenä.

Teatterikerhon jäseneksi haetaan jäsenlomakkeella, mikä löytyy kohdasta "liity jäseneksi" tai saat lomakkeita teatterin lippukassalta.

Täytetty ja allekirjoitettu lomake toimitetaan teatterin lippukassalle tai postilla osoitteeseen: Lahden Teatterikerho ry,
Kirkkokatu 14, 15140 Lahti.

Jäsenmaksu on 27 €/hlö.

HAKU JÄSENEKSI -lomake

Teatterikerhon jäsensihteeri Leena Kempas ottaa vastaan osoitteenmuutokset ja vastaa jäsenmaksuihin liittyvistä asioista.

Leenan tavoitat p.0400 493678  tai leena.kempas (at) kempasoy.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Palosaari

Teemu Palosaari sai Iivari-palkinnon 2017.