Hei teatterikerholainen

Lahden Teatterikerhon syyskokouksen yleisö vahvisti, että vuoden 2020 jäsenmaksu pidetään ennallaan 27 €/henkilö. Jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuun aikana.

Vuoden 2019 jäsenkortti on voimassa siihen asti, kun olet saanut uuden jäsenkortin maaliskuussa. Uudet ilman jäsenkorttia olevat jäsenet voivat ostaa kaupunginteatterin kevään uutuusnäytelmiin liput teatterin lippukassalta jäsenkirjettä näyttämällä tai kaikille jäsenille uutena toimintona suoraan verkkokaupasta.

Uutta! Kesäkirja ja Juoruja – näytelmien
liput verkkokaupasta

Osta lippusi nyt vaivattomasti verkkokaupasta. 1 lippu/jäsen. Verkkokauppaostokseen lisätään toimitusmaksu 1€.

Kerholaisten liput ovat myös ostettavissa teatterin lippumyymälästä. Teatterin lipunmyynti on joululomalla 20.12.-1.1.

 

Kevään kahden uutuusnäytelmän esitysajankohdat ja lippujen hinnat:
Tove Jansson - Pipsa Lonka
Kesäkirja
Teatterikerholaisten esitysilta on perjantaina 24.1.2020 klo 19.00. Lipun hinta on 15.00 € kpl ja liput ostetaan suoraan teatterin lippumyymälästä tai verkkokaupan kautta viimeistään 9.1.2020 mennessä.


Kuva: Jussi Virkki

Kesäkirja

ROOLEISSA Eeva-Kirsti Komulainen ja Seija Pitkänen (Kuopion kaupunginteatteri) ”Ovi on aina auki, voit nukkua aivan rauhassa” Sophia ja isoäiti viettävät kesää ulkosaaristossa. Kesä on täynnä aurinkoa, tuulta ja yhdessäoloa,
Tove Janssonin Kesäkirjaan perustuva näyttämöversio on hienovireinen, koskettava ja vakavan hauska esitys hyvin vanhan ja hyvin nuoren henkilön elämästä kesäsaarella. Se kertoo tunteilematta vanhuudesta ja lapsuudesta. Kohtauksissa on elinvoimaa ja iloa, ainutlaatuista yhteyttä luontoon sekä haikeutta elämän hetkellisyydestä ja luo luopumisista johon vanheneminen pakottaa.
DRAMATISOINTI Pipsa Lonka, OHJAUS Laura Jäntti, LAVASTUS JA PUKUSUUNNITTELU Minna Välimäki, VALOSUUNNITTELU Jouni Nykopp, ÄÄÄNISUUNNITTELU Sami Järvinen,
MUSIIKKI Markus Fagerudd

Neil Simon
Juoruja - Skandaalinkäryiset iltamat
Teatterikerholaisten esitysilta on perjantaina 28.2.2020 klo 19.00. Lipun hinta on 16,00 €/kpl ja liput ostetaan suoraan teatterin lippumyymälästä tai verkkokaupan kautta viimeistään 31.1.2020 mennessä.

ROOLEISSA Jori Halttunen, Laura Huhtamaa, Saana Hyvärinen, Mikko Jurkka, Tapani Kalliomäki, Marko Nurmi, Teemu Palosaari, Aki Raiskio, Raisa Vattulainen ja Liisa Vuori

JuorujaKuva: Aki Loponen

Ikkuna on rikki. Joku on ampunut Charleya korvaan. Palvelusväki on karannut, emäntää ei näy mailla halmeilla. Isäntä makaa yläkerrassa valium-tokkurassa. Ja kaiken kukkuraksi vieraita alkaa valua paikalle yhtä kyytiä isännän korvasta valuvan veren kanssa. Charleyn lakimiehen on äkkiä keksittävä jotain, sillä tältä New Yorkin kermalta ei pysy salassa mikään, tai ainakaan mikään ei pysy salassa sen jälkeen kun he kuulevat siitä. Skandaali on vältettävä, keinolla millä hyvänsä. Rakastetun käsikirjoittajan Neil Simonin suosittu farssi tulee Lahden kaupunginteatterin suurelle näyttämölle uunituoreena suomennoksena.

SUOMENNOS JA OHJAUS Tommi Kainulainen,
LAVASTUS Pekka Korpiniitty, PUKUSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho, VALOSUUNNITTELU Kari Laukkanen,
ÄÄNISUUNNITTELU Tatu Virtamo.

Teatterin lipunmyynti on joululomalla 20.12.2019 -1.1.2020

**********************

Teatterimatka Helsinkiin Kansallisteatteriin lauantaina 18.1. klo 13.00 Kauppamatkustajan kuolema

Ensi-ilta Suurella näyttämöllä 26.11.2019

Arthur Millerin loistava näytelmäklassikko amerikkalaisen unelman vararikosta nähdään Suurella näyttämöllä!

Brooklyn, New York City. Kauppamatkustaja Willy Loman (Hannu-Pekka Björkman) saapuu kotiinsa työmatkalta totaalisen uupuneena. Willy on raatanut koko ikänsä, kuluttanut itsensä loppuun, eikä hän osaa edes nauttia työnsä hedelmistä. Willyn pojat, Biff (Aku Hirviniemi) ja Hap (Samuli Niittymäki), ovat nuorempina ihannoineet isäänsä, mutta viime aikoina kurssi on kääntynyt isän yhä omituisemmaksi muuttuvan käytöksen takia.
Lisäksi Willyn ja Biffin välejä hiertää salaisuus, joka on saanut pojan nuorempana keskeyttämään koulunsa ja luopumaan lupaavasta urheilijanurastaan. Miksi koko maailma tuntuu olevan Willyä vastaan? Ainoa, joka jaksaa enää uskoa Willyyn, on hänen uskollinen vaimonsa, Linda (Kristiina Halttu). Taivasta kohti kurotteleva suurkaupunki jättää varjoonsa Lomanien velaksi rakennetun talon, jonka pihalla ei kasva mikään.

Mika Myllyahon ohjaustyö tuo Suurelle näyttämölle yhden suurimmista amerikkalaisen draaman klassikoista. Arthur Millerin Kauppamatkustajan kuolema (Death of a Salesman, 1949) on moderni tragedia eletystä elämästä, suurista illuusioista ja niiden konkursseista. Se on myös tarina isistä ja pojista, valheista ja valheiden jäljistä.

Rooleissa on Hannu-Pekka Björkman, Kristiina Halttu, Aku Hirviniemi, Aksa Korttila, Petri Liski, Samuli Niittymäki, Jukka-Pekka Palo, Heikki Pitkänen, Olli Riipinen ja Paula Siimes.
Muusikko on Samuli Laiho.

Teatterimatkalle voi ilmoittautua
Leena Hutrille (044 3110 080) sunnuntaina 15.12 klo 19.00 jälkeen.
Matkan hinta on 54 euroa (lippu + bussi) ja se maksetaan Teatterikerhon tilille FI15 4212 0010 0929 10 (viite 8002) viimeistään 31.12.2019.
Matkalle lähdetään Marolankadun turistipysäkiltä lauantaina 18.1.2020 kello 11. ja paluu heti esityksen päätyttyä.

Kevään teatterimatka
Ennakkotietona kevään 2020 Teatterimatkasta Helsingin Kaupunginteatteriin. Suurella näyttämöllä saa ensi-iltansa tammikuussa ”Humiseva harju”, joka perustuu Emily Brontën samannimiseen romaaniin. Luvassa on myrskyisää rakkautta Lauri Maijalan ohjauksessa. Teatterimatka toteutetaan maalis-huhtikuussa ja ajankohdasta tiedotetaan, kun teatterin kalenteri päivittyy.

Sähköpostiosoite
Ilmoitathan muuttuneen tai aivan uuden sähköpostiosoitteen Teatterikerholle osoitteeseen teatterikerholaiset (at) gmail.com

Hyvää joulua ja onnellista alkavaa vuotta!

Toivottaa

Lahden Teatterikerho ry
Päivi Haverinen
hallituksen sihteeri,
puh. 040 707 3610 arkisin klo 16.00 jälkeen


 

TEATTERIKERHON JÄSEN

Sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin tapahtumiin teatterikerhon jäsenenä.

Teatterikerhon jäseneksi haetaan jäsenlomakkeella, mikä löytyy kohdasta "liity jäseneksi" tai saat lomakkeita teatterin lippukassalta.

Täytetty ja allekirjoitettu lomake toimitetaan teatterin lippukassalle tai postilla osoitteeseen: Lahden Teatterikerho ry,
Kirkkokatu 14, 15140 Lahti.

Jäsenmaksu on 27 €/hlö.

HAKU JÄSENEKSI -lomake

Teatterikerhon jäsensihteeri Leena Kempas ottaa vastaan osoitteenmuutokset ja vastaa jäsenmaksuihin liittyvistä asioista.

Leenan tavoitat p.0400 493678  tai leena.kempas (at) kempasoy.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väliaikatarjoilut

• Väliaikatarjoilun tilaukset onnistuvat kätevästi sähköisesti
tai soittamalla arkisin klo 9-15
puh. (03) 782 6474.
• Väliaikatarjoilun voit varata esityksen valinnan jälkeen painikkeesta
"tilaa tarjoilu".
• Nettivarauksia on mahdollista tehdä viimeistään
3 vrk ennen esitystä.
• Voit maksaa tilauksesi myös verkkopankissa,
saat kattaustiedot paluuviestinä 1- 2 vrk kuluessa.