West Side Story

Arvioi esitys

1 2 3 4 5

Esitysarviot

Jenny / 13.04.2014
West side story On aivan ihana... ja Näyttelijät todella loistavia ! Laulut ihania ja Tonyn ja marian laulut todella ihania. Kyllä tuota kattoisi vaikka kymmenet kerrat.... :D Kiitos!! eilen 12.4.
Pisteet:
Siiri / 01.04.2014
Rakastuin taas kerran teatterissa käyntiin ja ennen kaikkea musikaaleihin, kiitos eilisen West Side Storyn! Lämpimät kiitokset ihanille näyttelijöille mahtavista suorituksista niin näyttelemisen, tanssin ja erityisesti laulamisen osalta! Kolmen naisen voimin olimme esitystä katsomassa ja kaikki joutuivat lopussa pyyhkimään silmiään eläydyttyään näytelmän juoneen täysillä :') Onneksi bongasimme Tonyn näytelmän jälkeen elossa ja hymyssä suin teatterin aulassa ottamassa kehuja vastaan ;) Ainut miinus näytelmälle oli, että se loppui aivan liian aikaisin! Olisin voinut katsoa sitä vielä vaikka kuinka monta tuntia lisää! Täällä suunnitellaan jo uusien lippujen hankkimista hyräillen ja soitellen 'Jossain' -laulun melodiaa.. :) Kiitokset ja suuret kehut näyttelijöiden lisäksi myös mahtavalle orkesterille ja koko taustajoukoille, jotka ovat mahdollistaneet näin mahtavan musikaalin! :) Lämpimin kevätterveisin Siiri ..
Pisteet:
Upea esitys! / 10.03.2014
Kaikki ihmiset lavalla,lavan alla ja takana. Kiitos! Pääpari oli aivan hurmaava. Erityisesti yllätyin ja häkellyin Markku Haussilan äänestä ja näyttelijäntyöstä, todella taitavaa ja varmaa tekemistä. Natalil Lintalan ja Kaisa Leppäsen duetto oli myös aivan omaa luokkaansa. Kiitos! Täytyy tulla uudestaan!
Pisteet:
tyytyväinen / 03.03.2014
Paras versio alkuperäisen jälkeen! Hienosti toteutettu musiikki, tyylikästä tanssia ja uskottavat pääosan esittäjät sekä kauniisti esitetyt laulut. Kannattaa tulla kauempaakin katsomaan.
Pisteet:
Susanna / 01.03.2014
Ensimmäinen puoliaika oli ihan hyvä, mutta toinen puoliaika oli parempi. Tanssiaiskohtaus oli upea! Lavastus ja musiikki mahtavat, niin myös koreografia. Liisa Loposen Anyboys hieno hahmo. Hiukan yllättäen suosikkihahmokseni nousi upean Mikael Saaren A-Rab, luulin olevani Tonyfani! Kiitos koko työryhmälle, tämän tulisin mielelläni uudelleen katsomaan.
Pisteet:
Kirsi / 20.02.2014
Hieno tarina, upea toteutus, loistava miehitys! Harvoin itken teatterissa, tänään sen tein. Marian ääni aivan ainutlaatuinen. Ehkä Natalil joskus nähdään myös Oopperan kummituksen Christinen roolissa..? :)
Pisteet:
Junksu / 11.12.2013
Olipa upeat tulkinnat lauluista, koreografiat sopivat kokonaisuuteen, lavastus tarinaan sopivan karu, puvut , meikit ja kampaukset fiftarihenkisiä. Maria ja Tony aivan huikeita laulusuorituksissaan.
Pisteet:
Jenny / 20.11.2013
Omasta mielestäni esitys upea...! Ja näyttelijät hyviä omissa rooleissaan! Ja On ilo seurata näytelmää...Bravoo! Tulee hyvä Fiilis kyllä :)
Pisteet:
Raimo Mäkelä / 10.11.2013
Esitys kaikkine osatekijöineen teki upean vaikutuksen. Ei kritiikin sanaa minulta, menin hyvin epäluuloisena näytökseen. Todella harvinainen teatterielämys.
Pisteet:
Marian ihailija / 03.11.2013
Ääniefektit liian kovaäänisiä. Alku pitkävetinen, loppua kohti parantuen. Marialla mahtavan upea lauluääni. Tanssiesitykset hyviä. Näytöksestä ei jäänyt kuitenkaan hyvä fiilis?
Pisteet:
Sheriffi / 26.10.2013
Markku Haussilan (Tony) laulu oli ainakin tällä kertaa turhan usein epävireistä, mikä häiritsi yleisnautintoa. Lintalan (Maria) ääni soi sen sijaan upeasti, ja peittosi Haussilan äänen alleen yhteislauluissa 6-0. Nautin suuresti tanssikohtauksista, Hiski Grönstrandin lavan haltuun ottavasta jengipomon roolista ja upean Mirja Rädyn ammattitaidosta. Ylipäätään kaikkien näyttelijöiden työskentelyä oli ilo katsoa. Väliajan jälkeen sekava ja äänekäs tunnelma vaihtui tyystin toiseksi, ja toinen näytös olikin hyvin koskettava ja hieno kokemus. Tämä esitys ei mielestäni ole kokonaisuudessaan parasta Lahdessa nähtyä, mutta suosittelen jo siksi, että paikallista teatteria on hyvä kannattaa.
Pisteet:
Katsomossa 5.10. / 06.10.2013
Upeita joukkokohtauksia ja tanssiesityksiä, taitavaa laulua, nuorta energiaa - tämä toimii! "You can do almost anything with Shakespeare and get away with it", totesi kerran brittiläinen tuttava. Romeon ja Julian tarina kestää läpi aikojen ja sisältää teemoja, jotka ovat ajankohtaisia tänäkin päivänä. Suosittelen!
Pisteet:
Miia.K / 16.09.2013
Loistava esitys.
Pisteet:
yourcenar / 14.09.2013
Upeat äänet pääparilla. Itse tarina on kyllästyttävän hölmö ja pääosa esityksestä onttoa poseerausta. Ja minkä ihmeen takia ne savukoneet pitää olla joka esityksessä?? Yskitti.
Pisteet:
katsoja / 09.09.2013
Pääosan esittäjät laulavat hyvin. Musiikki tuli päälle liian kovaa. Esityksen olisi voinut siirtää nykypäivään, samoin musiikin.
Pisteet:
haltioitunut / 07.09.2013
Kiitos Lahden kaupunginteatteri! Olette tehneet musikaalin arvosanalla 10+. Marian esittäjä lauloi roolins aupeasti. Samoin Tonyn. Koreografiat toimivat hyvin. Westiksen musiikki on iki-ihanaa. Suosittelen tätä musikaalia kaikille, jotka haluavat syysiltoihinsa piristysruiskeen.
Pisteet: