Alkutuotanto

Arvioi esitys

1 2 3 4 5

Esitysarviot

Sari / 18.03.2019
Olipa loistava näytelmä : lahjakkaat , todella taitavat näyttelijät , jotka antoivat kaikkensa esityksessä. Ajankohtainen aihe , hyvää huumoria , faktoilla höystettynä . Pienellä rekvisiitan vaihdolla saatiin esitys eläväksi , ja toimivaksi kokonaisuudeksi . Suosittelen lämpimästi ??. Ja kiitän vielä näyttelijöitä upeasta elämyksestä ??
Pisteet:
Mirva / 01.03.2019
Tulin juuri teatterista. Alkutuotanto Lahden kaupunginteatterissa. Kylläpä tunsi ihminen itsensä pieneksi ja mitättömäksi esityksen jälkeen. Jos maapallon tulevaisuus kiinnostaa, mene ihmeessä katsomaan. Jos oma tai lastesi tulevaisuus kiinnostaa, mene silloinkin. Kaksi multitalenttia pisti lavalla parastaan. Vakavaa asiaa onnistuneen komedian keinoin.
Pisteet:
Ällikällä lyöty / 20.02.2019
Ylivertaisen taitavasti tehty näyttämötaiteen merkkiteos!
Pisteet:
Satunnaiskatsoja / 20.02.2019
Lahessa on tarjolla ainakin Suomen, ellei koko maailman, parasta teatteritaidetta!
Pisteet:
Ex-maanviljelijä / 19.02.2019
Meistä parasta mitä on koskaan nähty Lahdessa. En saanut oikein nukuttuakaan, kun oli köntti kurkussa. Niin vaikuttava esitys ja uskomattoman taitavat pojat. Katselen esityksiä viedäkseni koko perheen katsomaan. KIITOS, tämä pitäisi kaikkien katsoa.
Pisteet:
aapeli / 15.02.2019
on vaikea saada ihminen ymmärtämään oma paikkansa luonnossa mutta näytelmä helpotti mukaansatempaavalla tavalla asian ymmärtämistä.Näyttelijät tekivät hienoa työtä.
Pisteet: