Sankari

Arvioi esitys

1 2 3 4 5

Esitysarviot

Heli / 22.10.2015
Suuret kiitokset Sankarille tämän päivän esityksestä, juuri tätä tarvitaan tässä ajassa!
Pisteet:
Suosittelen kaikille / 17.10.2015
Kiitokset hienosta esityksestä, käsikseen saatu aika hyvin aineksia Kallisen maailmoja syleilevästä, teosofisesta elämänkatsomuksesta. Juuri tällaista tarvitaan erityisesti tänä päivänä, vastapainoksi militarismille. Tietysti toivoisi nuoria katsomoon, mutta kelle tahansa puhutteleva. Kiitokset myös ilakoinnista eri tyyppien suhteen. Ym. Ym.
Pisteet:
Positiivisesti yllättynyt / 15.09.2015
Kun menee kerrankin vailla ennakko-odotuksia, ilman etukäteistutustumista niin mikään ei ole huisimpaa, kuin se, että yllättyy puhuttelevan, jännitteissään koukuttavan näytelmän lumoissa pakahtuakseen. Kiitos. Mikä rakenne! Mikä into! Mikä mieletön historia nykyaikalaisille, nuorille erityisesti! Tälle toivon katsojia. Voi kun kaikki nuoret sen näkisivät.
Pisteet:
Pertti Peruskatsoja / 03.09.2015
Mukavasti etenevä historiakatsaus, ei harmittanut poistuessa. Mutta suomiko aloitti jatkosodan? Jäikö jotain kuulematta? Lavastuksella ja valoilla onnistuneesti hämätty tyhjä lattia, valaistus muutenkin osuva ja täsmällinen. Äänet tasolla joka ei aiheuta ylimääräisiä sydämenlyöntejä, vaikka ammuskellaankin. Kiitos tästä! Lavastuksen siirtelyyn liittyvä toiminta voisi olla peitetympää, vie huomion varsinaisesta asiasta. Varsinkin katsomon kulmissa joista katsellaan lähes suoraan sivulta. Myöskään v-sanat eivät pääosassa, toivottavasti tuosta ilmiöstä aletaankin päästä eroon! Eikä kalsareitaan riisuvaa miesnäyttelijääkään ilmaantunut, plussaa sekin... Miksi ei väliaikaa? Puolitoista tuntia on pitkä istunto...
Pisteet: