Tietosuojalauseke

Päivitetty viimeksi: 24.5.2018

Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä.
Lahden kaupunginteatteri käsittelee henkilötietojasi liiketoimintansa tarpeisiin sekä tarjoamiensa palveluiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää henkilötietoja viestiäksemme kanssasi. Keräämme ainoastaan käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

Jaamme henkilötietojasi luvallasi tai jos se on tarpeen, jotta voimme suorittaa tehtäviä, tarjota palveluita tai noudattaa lainsäädännöstä tulevaa velvoitetta. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen erikseen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Tietoa evästeiden käytöstä
Lahden kaupunginteatteri käyttää evästeitä sivustollaan lahdenkaupunginteatteri. Tällä sivulla kerromme, kuinka Lahden kaupungintetteri käyttää ja käsittelee verkkosivuilla kävijöistään keräämiään tietoja.
Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka auttaa internetsivujen ylläpitäjää tunnistamaan sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.
Evästetietoja kerätään ja käytetään sivuston mukauttamiseksi, kehittämiseksi sekä verkkomarkkinoinnin kohdentamiseksi. Evästetietojen avulla seuraamme verkkosivuston kävijämääriä sekä kehittämme sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.
Sivustollamme on käytössä kolmansien osapuolien sivustoanalytiikka- ja raportointijärjestelmiä, kuten Google Analytics, joiden avulla toteutamme raportointia sivuston käytöstä. Sivustoille voidaan ohjata liikennettä mm. Facebookin -mainonnan kautta. Kerättävästä tiedosta ei voida yksilöidä yksittäistä käyttäjää tai henkilöä.
Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö selaimensa asetuksista siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Lahden kaupungin tuottamissa palveluissa henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi. Lue lisää täältä.