Esteettömyys

Seuraava esteetön esitys on la 20.4. klo 13.00 Vihervaaran Anna, tervetuloa!

Esteetön näytös tuo valloittavan Vihervaaran Annan kaikkien saavutettavaksi. Näytöksessä huomioidaan erilaisia asioita, kuten aistiherkkyydet. Katsomoon jää esityksen ajaksi hämärä valaistus, äänimaailmasta tasoitetaan voimakkaita ääniä ja omat kuulosuojaimet voi ottaa mukaan. Näytelmän tapahtumiin ja henkilöihin voi tutustua etukäteen kuvakäsikirjoituksen avulla, joka löytyy teatterin verkkosivuilta hyvissä ajoin ennen esitystä. Teatterikokemuksen rikastuttamiseksi on laadittu tehtäväpaketti, Katsomisavaimet, joka löytyy myös verkkosivuilta.

Lahden kaupunginteatterissa lapset ovat aina kunniavieraita, joten tule pitämään hauskaa Vihervaaran Annan ja muiden vihervaaralaisten kanssa. Katsomossa saa eläytyä, nauraa ja osallistua!

Jos sinulla on erityistarpeita, mainitse niistä samalla, kun varaat lippuja. Pyörätuolipaikat voit varata teatterin lippumyymälästä lktliput@lahti.fi / 0600 30 5757 (1,53/min+pvm)
Teatterin vahtimestarit auttavat aina, kun tarvitset apua.

JUHANI-näyttämö
Juhani-näyttämön katsomoon kuljetaan ala- ja yläkerrasta. Molemmissa kerroksissa on kaksi ovea, oikea ja vasen. Yläkertaan pääsee myös hissillä.
Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin alaosassa katsomon molemmissa päädyissä. Rivinumerot on valaistu.
Katsomokartta
Katsomossa on induktiosilmukka. Kysy lisää kuuluvuudesta lippumyymälästämme. Katso kartasta optimaaliset paikat.

EERO-näyttämö
Eero-näyttämön katsomoon kuljetaan toisesta kerroksesta, jonne pääsee myös hissillä. Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin ylätasanteella katsomon molemmissa päädyissä.
Katsomokartta

AINO-näyttämö
Aino sijaitsee kellarikerroksessa, jonne pääsee myös hissillä. Pyörätuolipaikat ovat katsomon ylätasanteella.
Katsomokartta

Esteetön pysäköinti: Invapaikat (4 kpl) sijaitsevat teatterin pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Teatterin sisäänkäynti: Sisäänkäyntimme ovat esteettömiä. Pääsisäänkäynnin vieressä on automaattiovet.

Esteettömät WC-tilat: Esteettömät WC-tilat sijaitsevat teatterin ensimmäisessä kerroksessa. Naisten vessassa on yksi (1) esteetön WC ja miesten vessassa yksi (1). Näiden lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on kaikille yhteiskäytössä oleva esteetön WC.

Toisen kerroksen WC-tilat eivät ole esteettömiä.

Hissi: Hissi sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa lähellä teatterin lippumyymälää. Hissin mitat: oviaukko 89cm / syvyys 133cm / leveys 98cm.

Kuvailutulkkaus: Kuvailutulkki voi käydä tutustumassa esitykseen ja näyttämöön etukäteen. Esityksen teksti on mahdollista saada käyttöön etukäteen. Tulkin lippu on ilmainen.
Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita teatteriin.

Lisätietoja pia.levanen@lahti.fi

Muuta huomioitavaa: Esityksissä käytetään teatterisavua, joka on täysin vaaratonta. Jos olet savulle herkkä, vältä eturivin paikkoja. Lisätietoja saa myyntipalvelusta.

Emme suosittele tuoksujen käyttöä teatterissa. https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/liput/esteettomyys/tuoksuton-lahti/

Lisätietoja

Riitta Saarinen
aulapalveluvastaava
Pia Levänen
myynti- ja markkinointiassistentti

Haluamme olla kaikille saavutettava teatteri. Auta meitä kehittymään ja lähetä palautetta, Jarkko Salmela, puh. 044 416 4743 / jarkko.salmela@lahti.fi