Esteettömyys

Erityistarpeista on hyvä mainita jo lippuvarauksen yhteydessä. Pyörätuolipaikat varataan teatterin lippumyymälästä lktliput@lahti.fi / 0600 30 5757 (1,53/min+pvm)
Teatterin vahtimestarit avustavat tarvittaessa.

JUHANI-näyttämö
Juhani-näyttämön saliin kulku tapahtuu ala- tai ylälämpiön ovista, molemmissa kerroksissa on kaksi ovea, oikea ja vasen. Ylälämpiöön pääsee myös hissillä. Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin alaosassa, rivin 5 molemmissa päädyissä on kaksi (2) paikkaa.
Katsomossa on induktiosilmukka. Tarkemmat tiedot kuuluvuudesta voit tarkistaa lippumyymälästä tai teatterin nettisivuilta. Katso kartasta optimaaliset paikat.
Rivinumerot on valaistu.

EERO-näyttämö
Eero-näyttämön saliin kulku tapahtuu toisesta kerroksesta, jonne pääsee myös hissillä. Pyörätuolipaikkoja on 8 kpl, jotka sijaitsevat saliin mentäessä ylätasanteella, neljä molemmilla puolilla salia (rivi 8).

AINO-näyttämö
Studionäyttämö Aino sijaitsee kellarikerroksessa, jonne pääsee myös hissillä. Katsomon ylätasanteella on neljä (4) pyörätuolipaikkaa (oikealla, rivi 5).

Esteetön pysäköinti Teatterin pääsisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalla pysäköintialueella on neljä (4) invapaikkaa.
Teatterin sisäänkäynti Sekä pääsisäänkäynti että Eero-näyttämön sisäänkäynti ovat esteettömiä. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on automaattiovet.
Esteettömät WC-tilat Esteettömät WC-tilat sijaitsevat 1. kerroksen alalämpiössä. Yksi (1) esteetön WC on sekä naisten että miestenvessassa. Lisäksi yksi (1) yhteiskäytössä oleva esteetön WC. 2. kerroksen ylälämpiön WC-tilat eivät ole esteettömiä.
Hissi Esteetön hissi sijaitsee 1. kerroksessa teatterin lippumyymälän läheisyydessä.
Kuvailutulkkaus Kuvailutulkki voi käydä tutustumassa esitykseen ja näyttämöön etukäteen. Esityksen teksti on mahdollista saada käyttöön etukäteen. Tulkin lippu on maksuton.
Mikäli tarvitset kuvailutulkkauksen järjestämistä, ota yhteys pia.levanen@lahti.fi
Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita teatteriin.

Muuta huomioitavaa Esityksissä käytetään tehosteena teatterisavua, joka on täysin vaaratonta ja myrkytöntä. Jos epäilet olevasi savulle herkkä, suosittelemme välttämään eturivin paikkoja. Lisätietoja saa myyntipalvelusta. Suosittelemme välttämään voimakkaiden tuoksujen käyttöä teatterissa. https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/liput/esteettomyys/tuoksuton-lahti/

Voitte lähettää palautetta ja auttaa meitä kehittymään monipuolisesti saavutettavana teatterina. Teatterin yhteyshenkilö esteettömyyttä koskevissa asioissa on Jarkko Salmela, puh. 044 416 4743 / jarkko.salmela@lahti.fi