Päivitetyt toimintaohjeet

20.3.2020 12.00

kaikille kevätkauden 2020 lippuja ostaneille.

 

Päivitetty tiedote pe 20.3. klo 12.00

Hyvä asiakkaamme!

Tässä on tärkeitä toimintaohjeita, jos olet ostanut liput kevätkauden 2020 esityksiin. Lahden kaupunginteatterin kaikki kevätkauden esitykset on jouduttu toistaiseksi perumaan.

Tilanteen poikkeuksellisuuden ja huomattavan mittaluokan johdosta lippuihin liittyviä peruutusvaateita ei pystytä käsittelemään välittömästi. Myyntimme on valitettavasti ruuhkautunut ja toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse. Kaikki yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä. ja kaikkiin asiakkaisiin tullaan olemaan yhteydessä. Pyydämme kärsivällisyyttä lippuasioiden hoidossa.

Voit halutessasi vaihtaa pääsylippusi lahjakorttiin tai haluamaasi samanhintaiseen syksyn esityksen lippuun. Syksyn esityskalenteri ja ohjelmisto: https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/.

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse:

1-29 lippua: lktliput@lahti.fi

30- lippua: lktryhmat@lahti.fi

Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero). Saat myös halutessasi rahat takaisin. Voit myös tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeuttasi. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon

Teatterin aulan asiakaspalvelu on toistaiseksi suljettu. Hoidamme lippusasioita ainoastaan sähköpostitse lktliput@lahti.fi ja puhelimitse p. 0600 30 5757 (1,53 € / min +pvm) ti-pe klo 11-17.

Jos olet ostanut liput Lippupisteen kautta, niin voit pyytää lippurahojasi takaisin tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

 

Yhteistyöterveisin

Lahden kaupunginteatteri