Musikaali Jekyll & Hyde tulee syksyllä!

3.1.2020 11.00

Liput tulevat myyntiin 4.3.2020.

 

Musikaali Jekyll & Hyde (Bricusse – Cudden – Wildhorn) kertoo intohimoisesti työhönsä suhtautuvasta tohtorista, jonka missiona on poistaa pahuus maailmasta.

Hän on kehittänyt laboratoriossaan kemiallisen aineen, jolla ihmisessä olevat pimeät voimat voitaisiin erottaa hyvyydestä. Kun hän ei saa sairaalayhteisössä kokeelleen tukea, hän päättää altistaa itsensä uhkarohkealle ihmiskokeelle. Kokeen voima yllättää, ja pian 1800-luvun Lontoon pimeillä kujilla liikkuu vaarallinen Herra Hyde.

Näin lähtee liikkeelle Jekyll & Hyde , kauhuromanttinen musikaali. Luvassa on piinavaa jännitystä, yltäkylläistä romantiikkaa ja upeaa musiikkia. Kaikkea siivittää ikuinen aihe, hyvän ja pahan välinen taistelu.

Ensi-ilta on lauantaina 5.9.2020 Juhani-näyttämöllä. Musikaalin ohjaa Jukka Keinonen, musiikin sovittaa Antti Vauramo, joka toimii myös kapellimestarina. Lavastus on Minna Välimäen, pukusuunnittelu Sari Suomisen ja koreografiat sommittelee Jouni Prittinen. Suomennoksen on tehnyt Kari Arffman.

Pääroolissa tohtori Jekyllinä ja herra Hydenä nähdään Joel Mäkinen. Edellisen kerran Joel vieraili Lahden kaupunginteatterissa musikaalissa Love Me Tender vuonna 2017.

Liput tulevat myyntiin 4.3.2020.