JÄLJILLÄ-teatteriseikkailu tulee taas!

2.9.2019 10.00

Vuonna 2018 teatteriseikkailun koki lähes 500 lasta.

 

Aino ja Leo ovat muuttaneet Lahteen uuteen kouluun ja kaveriporukkaan. Ensimmäisen koulupäivän keskeyttää mystinen taika ja avunpyyntö. Jääkarhu Gnurin kotijäätikkö uhkaa sulaa pois.  Vain ihmislapset voivat muuttaa maailman kohtalon oikeilla valinnoilla ja ratkaisuilla. Tästä alkaa seikkailu, jonka matkaoppaana toimii vegaanisusi Sauli…

Seikkailun toteuttavat Suomen Diakoniaopiston Lahden kampuksen Theatrum Olgan opiskelijat.

Osallistava seikkailu johdattaa lapset tarinaan, jossa punnitaan ystävyys, toisen kunnioittaminen ja rohkeus.

Opiskelijat ovat ilmaisun opintojen siivin sukeltaneet satuun, teatteripedagogiikkaan, lavasteiden taa ja illuusion ihmeeseen. Syntynyt seikkailu yhdistelee taiteessa oppimisen ja kokemisen eri tekniikoita naamiotyöskentelystä varjoteatteriin ja osallistavaan tanssiin.

Ryhmän ohjauksesta vastaa lehtori Lasse Kantola. Seikkailu kulkee Lahden kaupunginteatterin yleisötiloissa ja Aino-näyttämöllä ja se kestää noin 40 min. Esityksessä on mukana havannankoira Flikkan. Rotu ei ole allergisoiva.

JÄLJILLÄ- seikkailua tarjotaan esikouluikäisille ja 1-2-luokkalaisille lapsille ilmaiseksi, mutta tarvitaan ilmoittautuminen (ma 9.9. alkaen sähköpostilla anu.villstedt at lahti.fi). Paikkoja on rajoitetusti, yhdelle kierrokselle voidaan ottaa n. 25 lasta. Seikkailut täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ensimmäinen seikkailu on ma 23.9. ja viimeinen to 3.10. Kesto n. 40 min. Esitysajat löytyvät Lahden kaupunginteatterin nettisivulta