Lahden kaupunginteatterin tuottajaksi on valittu Marjo Leppä

3.4.2019 11.00

Marjo aloittaa työnsä 1.8.

 

Kitaransoitonopettaja Lepän ensi kosketus Juhani-näyttämöön oli vuonna 2005, jolloin hän soitti bassoa Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) ja kaupunginteatterin yhteistuotannossa Lemmenlatu. Seuraavana vuonna oli vuorossa ensimmäinen oma tuottajantyö eli Blues Brothers –konsertti Juhani-näyttämölle. Eipä hän tuolloin olisi uskonut 13 vuotta myöhemmin olevansa Lahden kaupunginteatterin ensimmäinen tuottaja.

Marjo Leppä

Marjo Leppä on kulttuurituottaja YAMK, joka lisäksi opiskelee tällä hetkellä maisteriopintoja (event management). Lahtelaisille hän on tullut tutuksi Lahti2017 MM-hiihdoista, Musiikki- ja draamainstituutin tuottajan töistä sekä erilaisista muista tapahtumista. Tällä hetkellä Marjo työskentelee LAMKin tapahtumatuottajana ja harrastaa kahvakuulaurheilua SM-tasolla sekä painonnostoa, jos vapaa-aikaa vielä jää. Tapahtumarikas Lahti houkutteli heinolalaisen opiskelemaan Lahteen ja samalla retkellä ollaan edelleen.

”Olen erittäin innostunut tulevasta työstäni. Ja ennen kaikkea siksi, koska tiedän aiemmista  yhteistyökuvioista jo tämän mahtavan porukan, jonka kanssa pääsen työskentelemään!”, sanoo Marjo. ”Työnkuva tulee muotoutumaan tietenkin ajan kanssa vielä tarkemmin, koska kaupunginteatterissa ei ole ollut tuottajaa aiemmin, mutta ensisijainen roolini on vastata tuotantoprosesseista eli koordinoida tuotantojen – omien sekä vierailujen - etenemistä.”