Syksyn 2019 esitykset myynnissä!

14.3.2019 11.00

Tarjolla neljä omaa ensi-iltaa.

 

Hiiohoi arkajalat ja maakravut! Nyt on luvassa myrskyä ja merirosvousta, seikkailuja ja aarrejahtia! Syyskauden aloittaa huRRRja merirosvoseikkailu Aarresaari. Näytelmä perustuu Mauri Kunnaksen tulkintaan Robert Louis Stevensonin saman nimisestä klassikkoromaanista, jonka on sovittanut ohjaaja Aleksis Meaney.  oten astukaa laivaan, nostakaa ankkuri ja liittykää mukaan kunnasmaiselle matkalle kohti Luurankosaarta ja merirosvoaarretta!  KANTAESITYS 31.8.2019

Taivaallisen hauska musikaali Nunnia ja konnia perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992.  Naispääroolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani. Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki. Ohjaus Ilkka Laasonen, kapellimestarina Antti Vauramo. Ensi-ilta 4.9.

Lämmin ja koskettava näytelmä kaiken katoavaisuudesta on Florian Zellerin Isä. Palkittu menestysnäytelmä kertoo oivaltavasti vähitellen dementoituvasta Andrésta ja tämän tyttärestä Annesta. Huolestunut tytär yrittää parhaansa mukaan auttaa isäänsä koomisiksikin muuttuvissa tilanteissa. Näytelmässä elämää katsellaan muistisairaan isän silmin. André säilyy kuitenkin loppuun asti oman elämänsä päähenkilönä. Ensi-ilta on 2.10.2019. Ohjaajana on Sini Pesonen, jonka viimeisin työ oli Helsingin kaupunginteatterin suosittu näytelmä hiihtäjä Aino-Kaisa Saarisesta.

Syyskauden viimeinen ensi-ilta tulee Juhani-näyttämölle ensi-iltaan 9.10. Tommi Kinnusen esikoisromaani Neljäntienristeys ilmestyi vuonna 2014 ja nousi hetkessä bestselleriksi myyden yli 57 000 kappaletta. Ohjaaja Aino Kiven käsittelyssä Neljäntienristeysmuuttuu herkän koskettavaksi ja voimakkaan visuaaliseksi teokseksi. Se on neljän sukupolven tarina savupirteistä hyvinvointi-Suomeen perhesalaisuuksien varjossa. Menneiden sukupolvien taakat siirtyvät seuraaville, jotka joutuvat vuorollaan tekemään tiliään historian kanssa.

Tarkemmat tiedot esityspäivistä ja työryhmistä esiintyjineen saat ohjelmisto ja kalenteri -sivun kautta. Tervetuloa teatteriin, elämysten olohuoneeseen!